Vendégoldal

Kedves nagybácsi

Bakačiová Eva | 2017.04.04

Szia drága nagybácsikám! :) Hatalmas örömmel találtam Rád a neten. Szlovákiáról írok Léváról. Megboldogult Bakacsi István leánya vagyok, Nevem Bakači Éva. Bátyám Bakači Štefan (István) , húgom Bakači Diana. Léván élek édesanyámmal Bakači Vlastával. Édesapám István - a Te unokatestvéred sajnos 9 éve 2008 augusztusában nagy betegségben elhunyt. Szüleim elmondása szerint utolsó látogatásod még Oroszkán volt velünk ( Pohronský Ruskov) Sajnos én erre nem emlékszem, akkor kb 2 éves lehettem. Édesapám sokszor említést tett Felöled. .......Emlékezem : amikor a TVben szerepeltél az egész család nagy szeretettel figyelte müsorod - ünnep volt ez mindig számunkra és büszkék voltunk Rád. Szeretném és boldog lennék, ha találkozhatnánk. Szivesen látnálak otthonunkban és kellemes találkozást tudok elképzelni Nálad is . Kérlek az egész család nevében, jelezz vissza nekünk, sok szeretettel gondolunk Rád és egész kedves családodra kívánva minden jót , szerencsét jó egészséget! Családi szeretettel Bakacsi Éva
U.I. Eleŕhetöségem: eva.bakaciova@centrum.sk tel.:00421907442182

Re:Kedves nagybácsi.

Bakacsi Éva | 2017.06.19

Kedves Évike!
Köszönöm, hogy megkerestél. Sajnálom, hogy csak most találtam rá!
Sajnos nagyon rég nem tudok semmit sem Rólatok. Nagyon boldog lennék, ha meghívnátok egy fellépésre és 1-2 napot együtt tölthetnénk. Kérlek küldj egypár fotót Magatokról a belabakacsi@citromail.hu címemre. Telefonon a 003630/9525 092 számon érsz el. Mindenkit csókolok: Béla.

Emlékezés

poirot | 2017.02.07

Bakacsi Béla - Minden bánat már a múlté

Most hallottam a Youtube-on. Emlékek, melyeket nem feledünk...

KÖSZÖNET

SOMOGYVÁRI MARIANNA | 2016.11.10

SZIA DRÁGA BÉLA! OKTÓBERI ŐRMEZEI EST SZUPER VOLT! NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT,MINT MINDIG! KÖSZÖNHETŐ NEKED,AKI EGY KÖZVETLEN, SZERETNI VALÓ EMBER VAGY!NOVEMBERBEN TALÁLKOZUNK ŐRMEZŐN! NAGYON SOK PUSZI: MARIANNA ÉS ZSOLT

Re:KÖSZÖNET

Somogyvári Marianna | 2016.11.15

Boldog vagyok, ha boldoggá tehetlek Benneteket.
Küldjetek egy e-mail és egy telefon számot.
Puszi:
Béla

Köszönet

Vámosi Tünde | 2016.11.04

Kedves Béla!
Hogy egy nagy klasszikustól idézzek: "Százezer hála jár Neked érte", hogy a mai rosszul induló estémet bearanyoztad és felejthetetlenné tetted!!! Remélem még sok ilyen "közös" élményben lehet részem! Ma este is csodás voltál, mint mindig!!! Őszinte csodálattal és tisztelettel, puszi: Tündi.

Köszönet

H.Hilda | 2016.10.17

Tisztelt MŰVÉSZ ÚR!
Nagyon köszönöm Önnek Szombaton azt a majdnem 1órát a Terézvárosi Búcsú Színpadán. Öröm volt hallgatni a jobbnál-jobb dalokat. Boldogan mentem hazafelé az unokámmal, pedig esett az eső. Még egyszer köszönöm a szombati szép napot!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelettel:H.Hilda

Köszönet

Vámosi Tünde | 2016.08.21

Kedves Béla!
Szeretném megköszönni a tegnap esti fantasztikus élményt a Római-parton!!! Rég nem éreztem magam ilyen jól, szeptember 4-én újra találkozunk. És köszönöm a közös fotót is! További sok sikert.
Szép napot, puszi.

Re:Köszönet

Vámosi Tünde | 2016.09.29

Kedves Tünde! Bocsánat, hogy csak most válaszolok. Nagyon boldoggá tesz, hogy ilyen örömöt tudtam okozni. Nekem ezek a visszajelzések a legszebbek amit kaphatok TŐLETEK!
Remélem nemsokára újból találkozunk.
Puszi.

köszönet mindenért.

Schuszter Gabriella és Soós Endre | 2015.12.14

2015. dec. 13.-án voltunk a híres THÖKÖLY Éteremben te veled egy szép estét eltölteni. Hát ez nagyon jól sikerűlt, csodás hangod betöltötte az egész éttermet. Teltház volt teljesen. Nem mentünk találomra ,téged kedves Béla immár 50 éve ismerünk, de 2010 után keztünk el hallgatni, éjjel nappal a te felvételeid szólnak.Nem okoztál csalódást, sőt életünk egyik legszebb estélyét kaptuk tőled. Köszönet és hála te néked ezért. Még hoszú évekig szeretnénk élőben hallgatni ezért Isten Áldását kérjük életedre, és kívánunk hoszú Boldog É
letet!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása