Vendégoldal

Köszönet

Szücs Magdalena | 2019.03.04

Béla drága, szívből köszönöm a vasárnapi, szülinapi köszöntést ! Nagyon jól éreztük magunkat, hisz felejthetetlen minden alkalom, ahol te énekelsz és táncolhatunk is. Köszönet érte, hogy fogadtad a késői bejelentkezésünket...Mohácsról...és sikerült még helyet kapjunk az estedre...a szokott, kedves baráti társaságunk asztalánál. Kriszti azért hiányzott ! Kár, hogy a végén hamar elszaladtál, így el sem köszöntünk egymástól. Minden jót neked ! Viszlát ugyanott, valamikor tavasszal ! Megyünk ki hó közepén Olaszországba egy kis időre.
Ölelésünk: Magdalena és Bachi

köszönet

Lázár Margit | 2018.07.26

Kedves Művész Úr!
Köszönjük a tegnap esti élményt, a köszöntést ,és a gyönyörű dalokat, szívből kívánom Önnek, hogy még nagyon sokáig zenéljen nekünk. Tisztelettel: Lázár Margit

Köszönet

Magdalena Szücs Muroni | 2018.03.18

Kedves Béla ! Több, mint két éve vagyunk Bachival, Marikával, Áttilával majd Mártikával együtt hűséges követőid ! Örömmel táncolunk a szebbnél szebb angol, magyar, olasz dalokra, amiket te a végtelen szépségű hangodon olyan fiatalosan adsz elő, ahogy az keveseknek adatik meg manapság itthon és külföldön is. Köszönöm neked a március 4-i esteden, a szülinapi megünneplésemet ! Ismét felejthetetlen est volt ! Baráti öleléssel : Magdalena

Re:Köszönet

Szűcs Muroni Magdaléna. | 2018.03.19

Édes Magdaléna! Köszönöm nagyon kedves és megtisztelő soraidat.
Boldog vagyok, hogyha boldogságot okozhatok a dalaimmal, az éneklésemmel. Remélem még sokáig tehetem.
Baráti csókkal: Béla.

Köszönet

Hegedüs Éva és Ilona | 2017.11.19

Kedves Béla! Köszönjük a tegnap esti élményt, a gyönyörű dalokat, szeretünk látni hallgatni TÉGED! Szilveszterkor újra találkozunk. Szép napot! Puszilunk:Éva és Ica.

Re:Köszönet

Éva és Ilona. | 2018.01.02

Köszönöm édes soraitokat!
Remélem jól éreztétek magatokat szilveszterkor is!
Mégegyszer , boldog új évet!!!!!!

Emlekezes a ki mit tud-ra 1962

Holtzer Bela | 2017.11.13

Tisztelt MŰVÉSZ ÚR !
Azt hiszem, meg emlekszem a 62-es ki mit tudra, Ön egy gitarral a kezeben szerepelt es az Ave Mariat enekelte masodik szamnak, amivel nyert.
Nagy kar, hogy evekig nem hallottunk Önről, hiszen a Prima Primisszima dijat erdemelne. En is sokaig eltem No.- ban, ha jó emlekszem, ott hallottam sokat a slagereit nemet nyelven, de nem tudtam ki enekli, Karel Gott is hasonló stilust kepviselt.
Tovabbi sok sikert kivanok.

Kivaló tisztelettel
Holtzer Bela

Re:Emlekezes a ki mit tud-ra 1962

Holtzer Béla | 2018.01.02

Kedves Druszám!
Nagyon jól emlékszel mindenre.
Kérlek Benneteket gyertek a "Nosztalgia táncestjeimre".
Az eseménynaptárban megtaláljátok.
Boldog új évet kívánok.

Kedves nagybácsi

Bakačiová Eva | 2017.04.04

Szia drága nagybácsikám! :) Hatalmas örömmel találtam Rád a neten. Szlovákiáról írok Léváról. Megboldogult Bakacsi István leánya vagyok, Nevem Bakači Éva. Bátyám Bakači Štefan (István) , húgom Bakači Diana. Léván élek édesanyámmal Bakači Vlastával. Édesapám István - a Te unokatestvéred sajnos 9 éve 2008 augusztusában nagy betegségben elhunyt. Szüleim elmondása szerint utolsó látogatásod még Oroszkán volt velünk ( Pohronský Ruskov) Sajnos én erre nem emlékszem, akkor kb 2 éves lehettem. Édesapám sokszor említést tett Felöled. .......Emlékezem : amikor a TVben szerepeltél az egész család nagy szeretettel figyelte müsorod - ünnep volt ez mindig számunkra és büszkék voltunk Rád. Szeretném és boldog lennék, ha találkozhatnánk. Szivesen látnálak otthonunkban és kellemes találkozást tudok elképzelni Nálad is . Kérlek az egész család nevében, jelezz vissza nekünk, sok szeretettel gondolunk Rád és egész kedves családodra kívánva minden jót , szerencsét jó egészséget! Családi szeretettel Bakacsi Éva
U.I. Eleŕhetöségem: eva.bakaciova@centrum.sk tel.:00421907442182

Re:Kedves nagybácsi.

Bakacsi Éva | 2017.06.19

Kedves Évike!
Köszönöm, hogy megkerestél. Sajnálom, hogy csak most találtam rá!
Sajnos nagyon rég nem tudok semmit sem Rólatok. Nagyon boldog lennék, ha meghívnátok egy fellépésre és 1-2 napot együtt tölthetnénk. Kérlek küldj egypár fotót Magatokról a belabakacsi@citromail.hu címemre. Telefonon a 003630/9525 092 számon érsz el. Mindenkit csókolok: Béla.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása